Unieke auto wrap

UNNIQUE

Auto wrappen

Geef jouw voertuig een unieke uitstraling met een (persoonlijke) wrap. Ons team van ontwerpers en monteurs met jaren ervaring tilt graag jouw voertuig naar een hoger niveau. Of je nu opzoek bent naar opvallende reclame, een persoonlijke kleur of de lak wilt beschermen, bij UNNIQUE ben je op het juiste adres. Laat je inspireren door de mogelijkheden van auto wrappen en maak een statement op de weg.

Auto beletteren XPEL(PPF)
×

Val op met een

full-color carwrap

volledig op maat

Breng jouw

unieke stijl

tot leven

Een unieke

uitstraling met effectieve

reclamedoeleinden

Oneindige mogelijkheden

auto wrappen met UNNIQUE

Oneindig veel mogelijkheden

Het wrappen van een voertuig heeft diverse voordelen, waaronder een unieke uitstraling en effectieve reclamedoeleinden. Het biedt tevens bescherming voor de lak en is vaak voordeliger dan opnieuw spuiten. Onze hoogwaardige folie is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en verschillende structuren, zoals mat, satijn, glans of extra glans. Het tijdelijk aanpassen van de look zonder permanente veranderingen maakt het wrappen van een voertuig een uitstekende keuze. Laat jouw auto, boot, camper of ander voertuig ook door ons wrappen en geniet van een unieke uitstraling.

Neem contact op

Maatwerk voertuig

Jouw unieke stijl

Maatwerk voertuig wrappen

Bij ons is het mogelijk om een gepersonaliseerd design te creëren, waarbij onze ontwerpers en vormgevers samen met jou het maximale bereiken. Of je nu kiest voor een ontwerp van onze professionals of zelf een voorbeeld aanlevert, wij zorgen ervoor dat jouw visie werkelijkheid wordt. We bekijken samen het ontwerp op een tekening of 3D-render, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat. Met behulp van onze ontwerpprogramma’s, geavanceerde printers en snijmachines streven we altijd naar een optimaal en uniek resultaat.

Neem contact op

Afspraak exclusieve wrap

voertuig wrappen?

Maak een afspraak

Bij UNNIQUE maken we het mogelijk om jouw auto een exclusieve uitstraling te geven met onze professionele carwrap. Of je nu kiest voor een opvallend design, reclame-uitingen voor jouw bedrijf of een andere kleur, wij bieden hoogwaardige folie in diverse structuren en kleuren. Met ons ervaren team zorgen wij voor een uniek en duurzaam uiterlijk. Wil je jouw voertuig laten wrappen of meer informatie? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe UNNIQUE jouw voertuig een nieuwe look kan geven.

Neem contact op

UNNIQUE

Wat klanten over ons zeggen

Jesper

Wat een geweldige topper deze man. Echt enorm goed in z`n werk met veel oog voor detail. Zowel bij ons op de zaak, aan mijn auto en motor geweldig resultaat geleverd.

Wessel Kleinsteuber

Super behulpzaam en vriendelijk geholpen, had vinyl wrap nodig voor een snijplotter en kreeg gelijk een heel stuk mee!

S.

Heel behulpzaam. Na verschillende bedrijven te hebben gebeld kon mijn zoon uiteindelijk bij hun terecht voor een stukje wrapfolie voor zijn schoolproject. Dank

UNNIQUE

Onze studio