Building wrappen

UNNIQUE

Building wrapping

Transformeer de uitstraling van jouw bedrijfspand met building wrapping. Denk hierbij aan jouw logo op de gevel met freesletters, een opvallende advertentie op groot formaat of een op maat gemaakte reclame in jouw eigen huisstijl. Op maat ontworpen, vakkundig geproduceerd en professioneel gemonteerd. Interesse in building wrapping? Je leest er alles over op deze pagina. 

Interieur Inspiratie
×

Maak van jouw pand

een echte eyecatcher

Ga voor een opvallend

en herkenbaar design

Vervang onaantrekkelijke elementen

door kleurrijke ontwerpen

Uniek aanzicht

Jouw bedrijf

Een uniek aanzicht

Met building wrapping zorg je voor een merkbeleving die je nergens anders vindt. Stel je voor: jouw gebouw in een bijzonder en opvallend uiterlijk. Het bedrijf is al van ver te herkennen als je over de snelweg rijdt of je ziet het gebouw direct aan het begin van de straat, gehuld in een opvallend en herkenbaar design. Hoe gaaf is dat! Benieuwd wat building wrapping voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk onze portfolio voor inspiratie en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Renovaties

Maskeer ongewenste elementen

Renovaties en onfraaie architectuur transformeren

Bestickering en borden bieden een slimme oplossing om onaantrekkelijke architecturale kenmerken te verbergen en tegelijkertijd de uitstraling van jouw bedrijfspand te verbeteren. Door strategisch geplaatste stickers met inspirerende afbeeldingen, kleurrijke ontwerpen of artistieke motieven kunnen lelijke muren, saaie gevels of andere ongewenste elementen worden gemaskeerd. Daarnaast kunnen borden met informatie of creatieve boodschappen de focus verleggen naar meer aantrekkelijke aspecten.

Neem contact op

Gebouwen wrappen

Neem contact op

Benieuwd naar building wrapping?

Geef jouw pand ook een opvallende transformatie met de unieke touch van building wrapping door UNNIQUE. Ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het verbergen van ongewenste architectuur, het promoten van jouw bedrijf, het geven van een nieuwe look aan je gebouw; UNNIQUE staat graag voor je klaar en denkt mee voor een passend ontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw pand kunnen laten opvallen. Met building wrapping maken we van jouw gebouw een echte eyecatcher!

Neem contact op

Praktisch en strak

Praktisch en strak

Kleine aanpassingen maken een groot geheel

Bestickering speelt een cruciale rol in het verbeteren van de functionaliteit en het gebruiksgemak van uw bedrijfspand. Door bijvoorbeeld openingstijden duidelijk op de voordeur weer te geven, bieden stickers directe en handige informatie aan bezoekers. Daarnaast kan wegbewijzering bezoekers helpen om gemakkelijk te navigeren binnen het gebouw. Door deze kleine maar praktische toepassingen van stickers kunt u niet alleen de gebruikservaring van uw pand verbeteren, maar ook de algehele uitstraling en professionaliteit van het pand versterken.

Neem contact op

Kleine aanpassing

Een stralend interieur

Met kleine aanpassingen een heel ander beeld

Bestickering biedt een veelzijdige en creatieve manier om de uitstraling van het interieur van een bedrijfspand te verbeteren. Met kleurrijke en op maat gemaakte stickers kunnen saaie muren getransformeerd worden tot levendige en inspirerende ruimtes. Bovendien is het mogelijk om illusies van luxe materialen, zoals een prachtige houtlook, te creëren op oppervlakten zoals kasten, deuren of zelfs tafels. Door deze visuele evenementen toe te voegen aan uw bedrijfspand wordt niet alleen de uitstraling van de ruimte verrijkt, maar wordt er ook een positieve indruk achtergelaten op bezoekers en medewerkers.

Neem contact op

Eindeloze mogelijkheden

Jouw unieke pand

Eindeloos veel mogelijkheden

Ontdek hoe bestickering een krachtige transformatie kan zijn voor jouw bedrijfspand. Van het toevoegen van praktische informatie tot het transformeren van saaie muren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met onze maatwerkoplossingen.

Neem contact op

UNNIQUE

Wat klanten over ons zeggen

S.

Heel behulpzaam. Na verschillende bedrijven te hebben gebeld kon mijn zoon uiteindelijk bij hun terecht voor een stukje wrapfolie voor zijn schoolproject. Dank

Jesper

Wat een geweldige topper deze man. Echt enorm goed in z`n werk met veel oog voor detail. Zowel bij ons op de zaak, aan mijn auto en motor geweldig resultaat geleverd.

Wessel Kleinsteuber

Super behulpzaam en vriendelijk geholpen, had vinyl wrap nodig voor een snijplotter en kreeg gelijk een heel stuk mee!

UNNIQUE

Onze studio