Xpel PPF steenslagfolie

UNNIQUE

XPEL(PPF)

Steenslag en krassen op je voertuig kun je helaas niet altijd voorkomen. Tenzij je kiest voor een robuuste beschermende laag die jouw auto, motor, camper of boot volledige bescherming biedt. UNNIQUE is gespecialiseerd in het aanbrengen van XPEL, ook wel bekend als Paint Protection Film (PPF). De folie heeft een dikte van 150 micron waardoor harde objecten geen schade aan de lak kunnen veroorzaken.

Offerte aanvragen
×

De lak is blijvend

beschermd tegen

krassen en steenslag

Gecertificeerd

XPEL (PPF)

Installer

Professionele

PPF en wrap studio

in Cruquius

XPEL

Alleen de voorkant of de gehele auto

Onzichtbare beschermlaag met XPEL (PPF)

De beschermende laag (XPEL) kan zowel op kwetsbare onderdelen als over het gehele voertuig aangebracht worden. Bumpers, zijpanelen, de motorkap en spiegels krijgen optimale bescherming met de zelfherstellende anti-steenslag folie die elastisch en vrijwel ondoordringbaar is. XPEL is niet alleen waterafstotend, maar zorgt er ook voor dat je voertuig makkelijk schoon te maken is. Bovendien is deze folie uitstekend te combineren met behandelingen als Opti-Coat, Pro Plus en Pro3.

Neem contact op

XPEL iedere lak

Glans of mat

XPEL is voor vrijwel iedere lak

Of je nu matte lak of juist een parelmoer lakt hebt maakt bij deze folie niet uit. XPEL is geschikt voor vrijwel elke lak. Jouw voertuig wordt beschermd tegen steenslag en harde objecten, zonder dat je ziet dat er een beschermende laag is aangebracht. Wil je jouw hoogglanslak toch liever mat? Ook dat is mogelijk.

Neem contact op

Ultimate fusion

Een ijzersterke combinatie

XPEL Ultimate Fusion PPF

Ultimate fusion is een heldere, hoogglanzende lakbeschermingsfolie die voertuigen beschermt tegen steenslag, slijtage en oppervlakkige krassen. Met een zelf herstellend vermogen biedt deze hoogwaardige folie een glad oppervlak dat waterafstotend is dankzij de hydrofobe toplaag. Dit zorgt er voor dat de behandelde oppervlakken gemakkelijker te reinigen en te onderhouden zijn.

Neem contact op

Xpel aanbrengen

Bekijk de opties

Offerte aanvragen

XPEL full front

Volledige voorkant
Voorbumpers, motorkap, zijschermen, spiegels, A-stijlen

XPEL full car

Volledige auto
Alle panelen worden voorzien van XPEL

XPEL Custom choice

Maatwerk
U kiest zelf op welke delen u de folie wilt laten aanbrengen.

XPEL op jouw auto

Maak een afspraak

XPEL (PPF) voor jouw auto?

Kies ook voor de ultieme bescherming en behoud de pracht van jouw voertuig met een XPEL (PPF) behandeling van UNNIQUE. Onzichtbaar en toch krachtig. Deze beschermende folielaag houdt steenslag en krassen op afstand ongeacht de laksoort van het voertuig. Ontdek de zorgeloze rijervaring en behoud de showroomuitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw auto de bescherming die het verdient.

Offerte aanvragen

UNNIQUE

Wat klanten over ons zeggen

Jesper

Wat een geweldige topper deze man. Echt enorm goed in z`n werk met veel oog voor detail. Zowel bij ons op de zaak, aan mijn auto en motor geweldig resultaat geleverd.

S

Heel behulpzaam. Na verschillende bedrijven te hebben gebeld kon mijn zoon uiteindelijk bij hun terecht voor een stukje wrapfolie voor zijn schoolproject. Dank

Wessel Kleinsteuber

Super behulpzaam en vriendelijk geholpen, had vinyl wrap nodig voor een snijplotter en kreeg gelijk een heel stuk mee!

UNNIQUE

Onze studio